Aktiviteter i 2015 - januar kvartal

12. marts 2015

Rapsolie

Fedt og ernæring

Anders Schwartz Madsen begrundede hvorfor rapsolie ikke er så fantastisk, som det lyder.

Trenden er, at vi skal spise Omega3 fedtstof, flerumættede fedtsyrer, som rapsen er righoldigt på, men rapsen har desværre mange uheldige sider.

26. marts 2015

Bowling Bodil

For 3. gang i træk vandt Bodil pokalen i klubbens årlige bowlingsdyst!

19. marts 2015

Tanzania

Henrik fortalte om sin tid i Tanzania, hvor han arbejdede som 20-årig.

7. marts 2015

Rotaract, Host Students

& Exchange Families

Kronjyllands Rotaract Klub havde sammen med udvekslingsstudenter fra Australien, Brasilien, Peru og USA inviteret værtsfamilier og rotarianere til spisning med madretter fra de unges hjemlande.

Overskuddet ved arrangementet samt et tilskud fra Kronjyllands Rotaract Klub gør, at der nu kan doneres 8.000 kr. til "Barnets Sag" i Randers.

26. februar 2015

Solceller

Få solens energi

Salgschef Rasmus Andersen fra Viva energi gennemgik flere typer solceller, der hver især kan anvendes til forskellige behov.

23. februar 2015

Rotarys fødselsdag

Den 23. februar 1905 mødtes 4 personer i Chicago og stiftede den første Rotaryklub.

Det er i dag blevet til 34.558 i over 200 lande og regioner med 1,2 mio. medlemmer.

70 år senere

Den 23. april 1975 mødtes ca. 30 personer med det formål at oprette Rosenholm Rotary Klub.

12. februar 2015

Aktier

og investering

Aktieanalytiker Torben Udsen fortalte om nogle af de farer, der er ved aktieinvestering og om, hvorledes risikoen kan mindskes.

5. februar 2015

Falck et korps

i stadig forandring

Områdeleder Jan Kjær Madsens uddannelse på Landbohøjskolen medførte et job som "Grøn-guide" i Rosenholm Kommune, hvor han også blev frivillig brandmand.

Senere blev han heltidsansat hos Falck, og har i dag ansvaret for 160 mand.

I samme periode har Falck udviklet sig fra et familiefirma i Danmark til en international virksomhed.

29. januar 2015

Distriktsguvernørens

årlige besøg

AG Egon Jensen, klubpræsident Preben Ditlev og DG Jens Søndergaard.

Vi blev rost for vores mange projekter, især blev fremhævet projekter med støtte fra Foundation, ungdomsudvekslingen og synlighed i samfundet gennem messen, markedsdagen samt vores nyeste biografspot.

29. januar 2015

Skilte til Hospice

De 2 Ginkgo Biloba træer, som vores klub har skænket Hospice Djursland og plantet i sansehaven, har aldrig fået navneskilte.

Skiltene er nu fremstillet og bliver opsat, når frosten går af jorden.

22. januar 2015

Gina til første Rotarymøde

Gina overrakte en gave til klubben, som præsident Preben tog imod -

- og pakkede ud.

Det viste sig at være en "kop", der anvendes til mate, som er en telignende latinamerikansk drik.

22. januar 2015

Folkekirken - hvor hen?

Lene Hauge - sognepræst ved Hornslet Kirke gav sit bud på, i hvilken retning folkekirken bevæger sig. Det skal i højere grad være på menighedens præmisser.

20. januar 2015

Snevejr

Næppe var Gina ankommet, før vi fik snevejr - og det skulle nydes!

18. januar 2015

Gina fra Argentina

Værtsfamilier, præsident, counsellor m. fl. tog imod Gina, da hun ankom til Tirstrup Lufthavn direkte fra Argentina.

Web-master: Torben Folmer Bech       *       e-mail: bech@intercon.dk       *       Sponsor af hjemmesiden: I.T.C. Intercon ApS       *        Updated: 29. december 2018