Aktiviteter i 2014 - oktober kvartal

18. december:

Julehygge

Ud over den årlige julehygge er det også blevet en tradition at fotografere klubbens bestyrelse.

11. december:

Ét år i Danmark

Muriel, der er fra Brasilien, fortalte om sit danske år. Hun havde lavet sit oplæg med mange billeder, der var samlet i collagebilleder.

4. december:

Egoforedrag

Ole Poulsen spiller her Leander og fortalte bl.a. om sine 10 år på Teater Kik i Odder

30. oktober:

Jens Otto Krag

Søren Hansen, her med et maleri af Jens Otto Krag, fortalte om deres venskab krydret med anekdoter, bl.a. med Jens Otto Krags genistreger.

Årets mesterskab i snyd

Der tænkes, regnes og "snydes" og Peer vandt

23. oktober:

Storvildtjæger

Anders Lauersen har været på jagt i Sydafrika adskillige gange og berettede om, hvorledes jagten foregår.

24. november:

Kronjyllands Rotaract Klub

Et tilbud til unge

– kom med i Rotaract!

Er du mellem 18 og 30 år, og er du glad for at møde nye mennesker, lære om kultur, samfund & erhverv, have det sjovt, rejse og ikke mindst udvikle dig selv, så kom med i Rotaract.

Måske ved du ikke, hvad Rotaract er; derfor har Rosenholm Rotary Klub inviteret 2 rotaractere fra Kronjyllands Rotaract Klub til at fortælle om, hvordan det er at være med i Rotarys ”ungdomsafdeling” på et møde torsdag den 27. november 2014.

Alle er velkomne på Hornslet Gæstgivergård, hvor der startes med spisning kl. 18.30 til en pris af 100 kroner inklusive øl/vand og kaffe.

Tilmelding senest samme dag inden middag på e-mail: rosenholm@rotary.dk

Kronjyllands Rotaract Klub
blev stiftet den 4. maj 2013. Mere her ->

Se mere på Facebook om,
hvad der sker i klubben  ->

Lea, Marlene. Franciska og Sebastian gav et meget fint indblik i Kronjyllands Rotaract Klubs aktiviteter.

Rotaract er for unge mellem 18 til 30 år uden andre formelle krav til optagelse, dog skal de selvfølgelig kunne følge organisationens motto:

”Self Development –

Fellowship Through Service".

16. oktober:

Budgettet 2015 i

Syddjurs Kommune

Per Zeidler - formand for udvalget for familie og institutioner - var meget interesseret i, hvordan man overordnet skaber vækst og får mest ud af anlægsinvesteringerne. Også pendlerproblematikken blev omtalt. 14.000 personer kommer hver dag  ind i kommunen og 19.000 rejser ud.

Spørgelysten på messen var stor

Uddannelses- og

Erhvervsmessen

Rønde Idrætscenter

torsdag den

6. november 2014

kl. 17 - 19

Besøg på messen er gratis

og alle er velkomne.

Hvorfor gå over

kommunegrænsen

for at få en

uddannelse,

når

muligheden er

nærmere

Se mere i Adresseavisen >
Se annoncen i Lokalavisen >

Messen 2014

Stor succes!

Borgmester Claus Wistoft bød velkommen og talte bl.a. om uddannelsesmulighederne på Djursland.

Rotary var repræsenteret af Kronjyllands Rotaract Klub samt tidligere og nuværende udvekslingsstudenter fra USA og Brasilien

Se mere i Lokalavisen >
Se omtale i Rotary Norden >

Hvordan malker man?