Aktiviteter i 2014 - juli kvartal

2-16 august:

Camp Djurs

Culture, sea, sun and friendship

25 unge fra 18 forskellige lande besøgte Djursland i 14 dage.

Den første uge i Grenaa og den anden uge i Rønde og Hornslet, begge steder privat indkvarteret hos rotarianere, hvor de kunne opleve, hvordan vi bor.

Under opholdet besøgte de mange attraktioner, her Rosenholm Slot, hvor en guide førte dem rundt.

Regnskoven var også en af oplevelserne.

Samværet  var af stor betydning, og der blev knyttet venskaber over grænserne.

Siden campen har flere besøgt hinanden.

På afskedsaftenen, hvor de alle var flyttet sammen på Rønde Højskole, underholdt de med musik, dans og sketcher inden den uundgåelige afsked - måske for altid - måske et gensyn?

2. - 16. august 2014

Camp Djurs 2014

Short Term udveksling

Link til Camp Djurs 2014 ->

2-16 august:

Camp Djurs - Kanoturen

Humøret var højt, solen skinnede, alle havde fået redningsveste på - klar til turen på Alling å.

Det gik fint med at komme ned i kanoerne.

Så begyndte regnen. Der spises frokost, og så af sted igen, nu var de allerede våde.

Endelig i mål!

25. september:

Virksomhedsbesøg i Risskov

Vi besøgte Bandagist-Centret, hvor bandagist Jesper F. Larsen først viste en række billeder over de mange forskellig proteser og ortoser, som de fremstiller og fortalte om, hvordan man i dag f.eks. kan vælge om et knæled kan være låst, mekanisk eller computerstyret.

Bagefter blev vi vist rundt i virksomheden.

3. juli:

Kædeskifte

I Rotary udskiftes præsident og bestyrelsesmedlemmer hvert år. Funktionsperioden begynder 1. juli.

Præsident 2013/14 Birgit Bech ønsker præsident 2014/15 Preben Ditlev tillykke og et godt Rotary-år.

Den nye præsident tog straks arbejdstøjet på og udstyrede Steen Rahbek med præsident elect Rotary-nål.

11. september:

Vibe - mit år i Brasilien

Vibe havde under sit et års ophold, 1.000 Km syd for Ækvator, boet hos tre familier.

Sproget, portugisisk, gav hende problemer i begyndelsen; men ved hjemrejsen var problemet løst, nu var det bare at tale det.

7. august:

Praktisk udvikling af foderstoffer

Klubmedlem Hans Jensen fortalte levende om et liv med foderstoffer.

Web-master: Torben Folmer Bech       *       e-mail: bech@intercon.dk       *       Sponsor af hjemmesiden: I.T.C. Intercon ApS       *        Updated: 16. februar 2016