Aktiviteter i 2014 - april kvartal

Fremtiden for

Rosenholm Slot

Rosenholm Slot vil gerne samarbejde med lokalområdet og rækker nu hånden ud fra rosenbusken og inviterer indenfor.

Derfor har klubben spurgt Erik Christian baron Rosenkrantz: "Kan Rotary gøre for Rosenholm?"

I den anledning holdt vi mødet i Riddersalen hvor der var dækket op med smukt service, sølvkandelabre og damaskduge.

Erik Rosenkrantz fortalte om sin slægt, om slottets historie, og om hvordan han har administreret slottet siden 1998.

Herefter kom ønskerne for fremtiden. Efter mødet har klubben sendt nogle forslag.

Nyt medlem

Som noget helt specielt kunne præsident Birgit optage Hans Hennings på Rosenholm Slot og Jeanette fik blomster

12. juni:

Vi besøgte Gonge

Leg & Lær

Gonge Danmark har i et halvt århundrede været ledende leverandør af pædagogisk legetøj til skoler, SFO og lignende institutioner.

Gonge har et meget stort lager, der giver en stabil forsynings sikkerhed.

8. maj:

Mit liv med dans

Janna Clausen, Assentoft, fortalte om mere end 50 år med dans fra sine danseskoler i Randers og omegn med 1.000 elever om året.

Måske kan nogen huske, da ”Kurt kom forbi” Janna den 19. november 2010.

15. juni:

Muriel på togt i Limfjorden

40 YEP-studenter fra distrikt 1440 var i juni på 6 dages sejlskibstogt med skibene LOA og Jens Krogh.

Udvekslingsstudenterne fik mange udfordringer og lærte om dansk maritim kultur.

Muriel ved tilbagekomsten i Aalborg

3. maj:

Markedsdagen i Hornslet

Synliggørelse af Rotary

med Rotary vafler

I år havde vi en plads på Kastanievej

Travlhed i vaffelbageriet

Salg af vafler og en snak om Rotary

En aften med borgmesteren

Aftenens foredragsholder var Claus Wistoft, borgmester for Syddjurs Kommune siden valget i november 2013.

Claus Wistoft fortalte om kommunens visioner, der bl.a. byggede på de facts, som han fremlagde.

Kommunens budget er på 2,4 mia. kr. , heraf kommer de 650 mio. kr. fra bloktilskud.

Indbyggerantallet er ca. 42.000. Fuldtidsansatte hos kommunen er 2.756.

Det er et væsentligt problem for kommunen at 25% af indbyggerne på 16-64 år modtager overførselsindkomst.

26. juni:

Petanque

Klubmedlemmernes årlige hyggeaften med petanque.

Desværre blev det regnvejr, så vi måtte slutte tidligere end beregnet.

Et glas rødvin og et spil pétanque,
kan det blive bedre?

22. maj:

Mathias’ har store

forventninger

til New Zealand

Vores kommende udvekslingsstudent Mathias Lomholt Thyrre rejser til New Zealand den 22. juli.

Mathias imponerede os alle med sin veltalenhed og velforberedte oplæg i form af et flot PowerPoint show, hvor han indledte med en præsentation af sig selv.

Rosenholm Tamburkorps

Bl.a. ved hjælp af tilskud fra Rosenholm Rotary klub, har Tamburkorpset fået mulighed for at købe trommestativer.

Web-master: Torben Folmer Bech       *       e-mail: bech@intercon.dk       *       Sponsor af hjemmesiden: I.T.C. Intercon ApS       *        Updated: 16. februar 2016