Aktiviteter i 2013 - oktober kvartal

12. december

Et år i Danmark som udvekslingsstudent

Victoria kommer fra Australien og ankom til Danmark i januar 2013. Hun har boet hos 4 værtsfamilier, gået i skole på Rønde Handelsgymnasium, set en stor del af Danmark, været på Europa-tur, været gast ombord på et sejlskib sammen med andre udvekslingsstudenter.

Victoria fortalte meget inspirerende om det at være udvekslingsstudent ét år i Danmark.

7. og hidtil bedst besøgte Messe

Med godt 500 besøgende var der trængsel fra begyndelsen og indtil det sidste kvarter, hvor udstillerne fik lejlighed til at udveksle erfaringer.

Vi afholder messen i Rønde Idrætscenter i samarbejde med UU Djursland og Rønde Rotary Klub.

Der var 47 udstillere, hvoraf UU kom med de 26.

Spørgelysten var stor hos de unge og deres forældre.

Med snyd

blev pokalen

genvundet efter 20 år

Torben blev vinderen og fik dermed overrakt vandrepokalen af præsidenten.

Aftenens emne var rafling, og spillet er "snyd", som vi spiller én gang om året.

5. december

Rosenholm Tamburkorps

Præsidenten kunne overrække Maria og Tobias en check på kr. 3.000 til indkøb af trommestativer til Rosenholm Tamburkorps.

5. december

Hvad laver en dirigent?

David Riddell er født i Skotland. Har været i Danmark i 25 år og bor i Randers, hvor han er kunstnerisk leder og chefdirigent for Randers Kammerorkester.

Dirigent David Riddell forklarer her, hvordan noderne er tilføjet tegn, så musikerne kan se, om violinbuen går op eller ned.

Vi blev også instrueret i at dirigerer; men vi var heldige, at ingen skulle spille til.

Se Lokalavisen [her]

Udflugt til

Havmølleparken

Vi mødtes på Grenaa Havn. Herfra sejlede vi med Stena Nautica (tidligere Niels Klim fra 1986) ud til havmøllerne.

Undervejs fik vi et foredrag om opbygningen af havmølleparken.

Desværre var det ret diset, og selv om vi var højt oppe på færgen, skulle vi tæt på de 142 m høje møller for at se vingespidserne.

Besøg på KAMF

KAMF er en troværdig og moderne maskinfabrik i Hornslet.

KAMF er underleverandør og løser derfor mange forskelligartede og komplekse opgaver inden for fødevare-, transport-, sorterings- og gasindustrien.

KAMF er helt fremme i front, når det drejer sig om effektivere logistik- og IT- løsninger. KAMF kan med deres OneSystem tilbyde kunderne adgang til vareflow, lagersaldo og ordrestatus.

Fra beton til

Kørelærer

Som opfølgning på overraskelsen med teoriprøven til almindelig bil, fortalte Laila Birkballe, om sin vej til kørelærer fra at have været administrerende direktør i beton firmaet Dalton med 180 ansatte, hvorfra hun blev afskediget i 2011.

Overraskelsen

Ingen kendte hvad aftenens emne var, da kørelærer Laila Rosendal Birkballe ankom til mødet.

Så det blev lidt af en overraskelse for os, da vi alle kom til en evaluerende teoriprøve til almindelig bil.

Det er næppe nødvendigt at nævne, at vi "dumpede" på stribe.

Nu var det heldigvis ikke alvor, så de fleste af os kørte hjem i bil alligevel!

Web-master: Torben Folmer Bech       *       e-mail: bech@intercon.dk       *       Sponsor af hjemmesiden: I.T.C. Intercon ApS       *        Updated: 22. maj 2014