Aktiviteter i 2013 - juli kvartal

Maritimt Foredrag om

Søværnets Operative Kommando

Victoria sammen med sin værtsfamilie Michael og Janne Falkenhard

Michaels store passion var at komme til søs, hvilket begyndte med Skoleskibet Danmark. Herefter kom han i Marinen.

Nu har han skiftet arbejdspladsen ud med bunkeren i Marselisborg skov, hvor han  kommunikerer med de militære enheder i bl.a. Nato samarbejdet.

29. august

Sommermøde i Grenaa

Sommermødet blev i år en udflugt til Grenaa med tur til stranden, hvorfra vi kunne skimte havmølleparken.

20. august

Operation stole

Før ferien lovede vi Niels at hjælpe med at reparere stolene på Gæstgivergården.

På 4 tirsdage fik vi repareret 340 stole.

8. august

Freja hjem efter ét år i Argentina

Freja overbringer en hilsen fra klubben i Argentina

Det var et helt fantastisk år med sprogproblemer i begyndelsen, men allerede efter 3 mdr. gik det rimelig godt.

Hun fik et godt indblik i det lokale liv, og hun fik hurtigt et netværk, hvor hun deltog i alt - uanset om det så interessant ud.

Ken Richter

chauffør for Spies

Ken Richter fortalte meget levende om sit rejseeventyr med Simon Spies.

Som 25-årig var han ansat i ét år 1980/81 i et 7 til 24 job som privatchauffør for Spies.

Vi fik mange anekdoter og et indblik i én af de store danskeres liv.

22. august

I biografen med

Spies og Glistrup

Vi vil gerne påskønne de sponsorer og udstillere, der deltager i vores årlige "Uddannelses- og erhvervsmesse".

Derfor var de inviteret i Kombi til en lille reception og efterfølgende at se filmen Spies og Glistrup.

20. juli

Freja - Victoria - Vibe

Klubbens 3 udvekslingspiger mødtes for første gang. De havde en masse at snakke om og gode råd til hinanden.

Freja fra Hornslet var netop kommet hjem efter ét år i Argentina.

Victoria er fra Australien og har tilbragt ½ år i Danmark.

Vibe rejser til Brasilien i august.

Asien

- politisk og økonomisk

Jette og Flemming Wich har boet det meste af deres liv i Asien

Flemming gav os en detaljeret gennemgang af problemerne og succeserne i Asien med særligt henblik på Kina og Japan.

15. august

Guvernørbesøg:

Klubpræsident Birgit sammen med distriktsguvernør Jan Brinck og assisterende guvernør Erik Salomonsen.

Jan gav klubben megen ros og sagde, at vi i betragtning af klubbens størrelse var Danmarksmestre i aktivitet.

25. juli

Klubbens første

kvindelige præsident

Birgit har netop fået præsidentkæden overrakt af Torben