Aktiviteter i 2013 - januar kvartal

21. marts

Kathrin fra Uganda

Kathrin kommer fra det østlige Uganda er 35 år og har boet 11 år i Danmark.

Hun er enebarn og blev meget tidligt forstødt af sin mor, og voksede op hos sin farmor og farfar.

Farfaren havde 5 koner, der i huset havde hver sin lille lejlighed, hvor han besøgte dem på skift. Farmoren sørgede for god skolegang med 7 år i grundskole og 4 år i gymnasium.

Vi fik en meget personlig fortælling om forholdene i Uganda.

31. januar

Videncentret

for Landbrug

Agro Food Park understøttes bl.a. af Videncentret for Landbrug og Århus Kommune og beskæftiger 750 videnmed-arbejdere i 28 virksomheder på 110 Ha jord med 30.000 m2 bebyggelse.

21. februar

Congo-Kris

i britisk tjeneste

I 1946 blev Congo-Kris antaget som britisk soldat, og skulle uddannes i Skotland inden ét års tjeneste i Indien.

Han havde for nylig udgivet bogen "Dansk soldat i Britisk tjeneste", der dannede grundlag for aftenen.

19. januar

Welcome Victoria

Victoria fra Australien, der skal være på udveksling i ét år, modtages her i Aalborg Lufthavn af 2 af de 4 værtsfamilier samt counsellor

14. februar

Minibus m/ reklamer

Peter Tofft og Solveig Langballe fortalte om planerne om anskaffelse af en bus til Rosengården, der kan give de ældre i området mere bevægelsesfrihed og flere gode oplevelser, når de kan komme ud i naturen og især besøge indkøbscentre og lignende.

3. januar

Birgit i den varme stol

Birgit skal være klubbens præsident i Rotaryåret 2013/14.

Det skal være sjovt at være i Rotary
- deltag i alt, hvad du kan!

Web-master: Torben Folmer Bech       *       e-mail: bech@intercon.dk       *       Sponsor af hjemmesiden: I.T.C. Intercon ApS       *        Updated: 22. maj 2014