Aktiviteter i 2012 - juli kvartal

30. juni / 1. juli 2012

26-års Charter weekend

Vejret tegnede fint og humøret var højt, da vi samledes lørdag formiddag og det fortsatte til vi slutte søndag eftermiddag.

Rundstykke - sejlads - pit-stop - stjerneskud - vildmose m/ vildsvin - kaffebord - svømmetur - ”Rotarymøde” m/ Champagne på programmet - 3-retters middag - underholdning - natmad - overnatning - morgenbuffet - saltcenter - æggekage - Mustard Point.

Se mere om weekenden her

5. juli 2012

Sommerhygge
hos Bente & Morten

Vejret var perfekt til at holde Rotary-årets første klubmøde udendørs.

2. august 2012

Debat om fagforeninger

”Er den såkaldt danske model ved at gå i opløsning?”

Morten klarede både jobbet som indleder og som ordstyrer under en meget fair diskussion, der belyste problemerne ligeligt.

25. august 2012

Freja -
vores udvekslingsstudent

Her ankommer Freja til Argentina i god behold og at hun glæder sig meget til sit år.

20. september 2012

Nøglen til succes

Journalist og forfatter Mogens Greve gav os tips til at få mere synlighed med enkle midler.

Vi skal lærer at tænke synligheden ind i dagligdagen og stille krav til kvaliteten.

Mogens Greves bog, ”Nøglen til succes”, kan købes i Hornslet Boghandel, hvor den er på hylden og koster kr. 250.

6. september 2012

Tomme butikker
eller?

Jan Fischer, formanden for Hornslet Handelsstandsforening, argumenterede kraftigt for at man skulle handle lokalt for at undgå butiksdød.

2. august 2012

Ny lektiestue på Bygger’n er finansieret af Rotary

Medlemmerne i Randers Østre Rotary Klub har gennemført planerne om at få en lektiestue på Bygger'n i Randers Nordby.

»Vi håber, at grunden er lagt til, at de børn, som har brug for lidt lektiehjælp, kan komme og få den nødvendige bistand, så de får styrket deres faglige færdigheder".

Rosenholm RK’s projektfond har i al beskedenhed ydet kr. 2.000 til projektet.

16. august 2012

En helt fantastisk
GSE-tur til Australien

Bertha Flensborg fortalte om sin tur, der også inkluderede besøg med 2 øl - og 17 vinsmagninger.

For at komme i den rette australske stemning, trakterede Søren didgeridooen på bedste vis.

Den har kun én tone, så det er rytmen, der skaber musikken.

10. september 2012

Besøg fra "Down Under"

Fra Queensland til Hornslet og Randers med Rotary

Fem australiere rev september måned ud af arbejdskalenderen og erstattede den med gode oplevelser i Danmark.

Rosenholm Rotary Klub var sammen med Randers Søndre Rotary Klub vært i nogle dage, hvor aussierne ud over at besøge seværdigheder også fik lejlighed til at besøge virksomheder indenfor deres egne fag og udveksle erfaringer.

I Graceland fortalte Henrik "Elvis" Knudsen om huset og museet.

Herefter gik turen til Regnskoven.

Nok var de australier; men de kom ikke for tæt på slangerne

En af pigerne var ikke klar over, at slangerne i slangegården var ”løse”, så hun måtte hurtigt ud igen.

I Hornslet Kirke fortalte sognepræst Carsten Tranberg-Krab om kirkens historie og stærke tilknytning til Rosenholm Slot.

Som herefter blev besøgt.

På Fregatten Jylland indlevede de sig i forholdene ombord.

23. august 2012

Guvernørens årlige besøg

Klubben fik stor ros for vores aktivitet af DG Vibeke Gamst, der besøgte os sammen assisterende guvernør, Erik Salomonsen.