Aktiviteter i 2011 - oktober kvartal

REPLIK

Overvejelser om folkelighed

En nyudkommet bog af Johannes Stræde

Johs. Stræde indledte med at fortælle om udgangspunktet for sin nye bog, nemlig om sin egen baggrund.

Martha Stræde læste mindre afsnit op fra bogen.

27. oktober 2011

Siloetten i Løgten

Byggeleder Ole Knudsen fortalte om idéen at forskønne Løgten, der indtil nu har medført byggeriet af Siloetten og "bytorvet".

Julehyggemødet

Vi begyndte med et besøg på

Hud & Fodplejeklinikken

Klinikken er indrettet i det tidligere posthus i Hornslet. Det viste sig at være meget mere omfattende end navnet antyder, såsom også frisørsalon, massage, yoga, meditation og forskellige former for alternativ behandling.

Et ret imponerende foretagende bemandet med ildsjæle som brænder for sagen.

Ægte iværksættere som fortjener medvind.

17. november 2011

Den årlige rafle aften

Peer - sidste års vinder - måtte aflevere vandrepokalen til Ejnar, hvilket åbenbart er til stor morskab for Preben.

10. november 2011

Besøg på Daka
Bio-industries

Kronjyden Randers

De fleste kender Daka. Om ikke for andet, så under navnet Kronjyden oprettet i 1938.

Vagn Skyggebjerg viste os rundt på den moderne fabrik. Flere af de gamle bygninger anvendes dog stadig. I dag er der med de seneste udvidelser 22.000 m2 under tag.

Hele produktionen bliver overvåget fra en vagtcentral, hvor der sidder tre mand hver med seks skærme og flere mobiltelefoner, så de kan få fat på en pladsmand, hvis der opstår fejl

21. oktober 2011

Studietur til Australien

Rotary arrangerer studierejser for unge erhvervsaktive

Er du mellem 25 og 35 år, har du mulighed for at komme en studietur til Australien, i perioden fra 7. april til 7. maj 2012, med rejse og ophold betalt af Rotary.

Under turen indkvarteres du privat hos medlemmer af Rotary.

Formålet med turen er at give unge erhvervsfolk i private såvel som offentlige virksomheder mulighed for på nærmere hold at stifte bekendtskab med et andet lands økonomiske, sociale, kulturelle og politiske forhold gennem personlig kontakt med rotarianere og deres familiemedlemmer, samtidig med at de møder fagfæller fra det pågældende land.

Siden 1965 har Rotary International udsendt mere end 15.000 studiegrupper overalt i verden. I disse grupper deltog mere end 70.000 personer fra mere end 100 lande.

Sidste år udsendtes over 500 grupper og rejseudgiften hertil udgjorde mere end 25 mio. kr., som stammer fra frivillige bidrag fra Rotarys 1,2 mio. medlemmer verden over.

Yderligere oplysninger og ansøgningsskema kan rekvireres hos Torben Bech, Rosenholm Rotary Klub, tlf.: 86 99 63 99, e-mail: bech@intercon.dk Sidste frist for ansøgning er 7. november.

Studietur omtale i Djurs Weekend

3. nov. 2011: klik her

Uddannelses- og Erhvervsmesse

for unge
uddannelses- og erhvervssøgende

For 5. gang arrangerer Rotary messen i

Rønde Idrætscenter

onsdag den 2. november 2011

fra kl. 17.00–19.00

Uddannelses- og Erhvervsmesse 2011

Det var den 5. messe vi afholdt og besøgstallet bliver stadig større. I år kom der knap 700 unge og deres forældre.

Spørgelysten var stor hos de unge, der her kunne få svar på både den teoretiske og den praktiske del af en uddannelse.

Hjemmeværnet tiltrak mange kvinder

Der var mulighed for information om Rotarys i form af ungdomsudvekslingen og Rotarys service-projekter - såsom Shelterbox

8. nov. 2011: klik her

Se annoncen med udstillere og sponsorer: klik her

1. nov. 2011: klik her

Aktiviteter i 2011 - oktober kvartal

REPLIK

Overvejelser om folkelighed

En nyudkommet bog af Johannes Stræde

Martha Stræde læste mindre afsnit op fra bogen.

27. oktober 2011

Siloetten i Løgten

Julehyggemødet

Vi begyndte med et besøg på

Hud & Fodplejeklinikken

Et ret imponerende foretagende bemandet med ildsjæle som brænder for sagen.

Ægte iværksættere som fortjener medvind.

17. november 2011

Den årlige rafle aften

10. november 2011

Besøg på Daka
Bio-industries

Kronjyden Randers

21. oktober 2011

Studietur til Australien

Rotary arrangerer studierejser for unge erhvervsaktive

Under turen indkvarteres du privat hos medlemmer af Rotary.

Studietur omtale i Djurs Weekend

3. nov. 2011: klik her

Uddannelses- og Erhvervsmesse

for unge