Aktiviteter i 2011 - juli kvartal

13.-27. august 2011

Camp Djurs 2011

23 unge fra 19 forskellige lande tilbragte 2 uger på Djursland, hvor de 5 Rotaryklubber på Djursland var værter.

Rosenholm Rotary Klub arrangerede bl.a. kanoturen og besøget i Regnskoven.

Afslutningsaftenen blev fejret med højt humør.

Mere her:
www.rotary-rosenholm.dk/cd

Juli 2011

Sommercamps

Camp Djurs

Sammen med de fire andre Rotaryklubber på Djursland (Ebeltoft, Grenaa, Grenaa Djurs og Rønde), afholder vi en sommercamp fra 13. til 27. august for unge mellem 18 og 25 år.

Se mere om Camp Djurs [klik her]

Tilbud for unge danskere

Tilsvarende kan danske unge komme på en sommercamp i de meste af Europa.

De unge skal selv betale rejser. De arrangerende Rotaryklubber betaler udgifterne til opholdet.

Mere information: www.rotary-yep.dk

Henvendelse til:
Birgit Bech, Rosenholm Rotary Klub, e-mail:
birgit@klassisk-homeopati.dk

18. august 2011

Guvernør besøget

Under hyggelige former havde vi besøg af distriktets guvernør, Asbjørn Isaksen, og assisterende guvernør, Erik Salomonsen.

4. august 2011

Sommermøde i Grenaa

Medlemsoptagelse og

præsident fortsættelse

En tur til stranden gav appetit inden middagen.

Derpå årets første optagelse af et nyt medlem, så vi nu er 17 medlemmer.

Der var ingen præsidentskifte idet præsidenten fortsætter i det nye Rotary-år. I årsberetningen sagde han bl.a.:
”Vores klub har nu rundet de første 25 år. ”Sølvbryllupskrisen” har lagt sig, og vi er godt på vej mod klubbens 2. alder.”

7. juli 2011

Den årlige dyst i

Petanque

Det var årets første møde og referenten kunne efter dysten konkludere:

Jeg tror ikke, at der officiel blev nogen vinder af spillet, -alle følte sig som vindere, og det er vel i grunden ikke så galt.

29. september 2011

Besøg hos Datagraf

IT chef Michael Salmon fortalte først om virksomhedens siden start for 25 år siden. Herefter viste han, hvordan et moderne trykkeri fungerer.

I hallen med trykmaskiner var der stor aktivitet. Det var fascinerede at se hvor hurtigt maskinerne arbejdede.

8.-12. september 2011

Besøg fra Australien

I hele september måned besøgte 5 australiere vores Rotary-distrikt (fra Rosenholm til Skagen).

Vores klub var værter i 5 dage, hvor de boede hos klubmedlemmerne. Ud over turist sightseeing fik de bl.a. set en dansk kvægfarm samt besøgte virksomheder indenfor deres eget fagområde.

Graceland Randers var et hit; men helt speciel var rundvisningen i Rosenholm Slot. Holdet syntes det var meget interessant, fordi slottet er meget ældre end Australien. Ligeledes var holdet meget optaget af Carsten Tranberg-Krabs beskrivelse af Hornslet Kirke, som er endnu ældre.