Aktiviteter i 2011 - januar kvartal

Februar 2011

Indsamlingsbøsser
i Hornslet og omegn:

Følgende institutioner og virksomheder hjælper Rosenholm Rotary Klub med indsamlingen:

Borgerservice, Hornslet

Brugsen i Mørke

Cafeteriet i Hornslet Hallen

Cafeteriet i Mørke Hallen

Cafeteriet på Gammel Estrup

Djursland Bank, Hornslet

Hornslet Apoteket

Kombi, Hornslet

Købmanden i Mørke

Nordea Bank, Hornslet

Nærkiosken, Hornslet

SuperBest, Hornslet

Sydbank, Hornslet

Søby Sparekasse

Tandlægerne Nissen & Jensen

Støtte kan udover indsamlingsbøsserne også indbetales på bankkonto: 2709 - 3486513038

Se mere om Rotarys polio projekt
[klik her]

Informationssøjle
om polio i Kombi

Se indholdet af plakaten: klik her

24. marts 2011

Hjemmeværnet
- ny lokal kommandostruktur

Distriktschef Lars Aage Knudsen forklarede, hvordan den nye struktur fra 2009 fungerer i dag med de forskellige værnsafdelinger i Hjemmeværnsdistriktet, der nu svarer til Østjyllands Politikreds.

17. februar 2011

Afghanistan

Preben havde arrangeret, at oberst-løjtnant Kim D. Poulsen fortalte om Afghanistan ud fra personlige oplevelser fra april til november i 2010

10. februar 2011

Arla

Efter rundvisningen på Brabrand Mejeri, hvor de udelukkende producerer surmælksprodukter, lærte vi at lave smør.

Tine gav hver af os en lille beholder med syrnet fløde, som vi rystede indtil den bliver til smør

27. januar 2011

Pressalit

Vores kompetente guide, Nanna, fortalte først om Pressalit fra starten i 1954 og til i dag.

Derefter tog hun os med på en rundtur i produktionen.

10. marts 2011

Pilgrimsruten Caminoen

Carsten Tranberg-Krab fortalte levende om  de to vandringer han i henholdsvis 1997 og 2001 havde foretaget på Caminoen.

Ruten gik gennem meget varieret terræn, men meget af den følger faktisk landeveje. Turen varer 7 uger med 25-30 km til fods om dagen.

17. marts 2011

Bowlingmesterskabet

Det årlige klubmesterskab blev afviklet i Randers.

Optimismen fejlede ikke noget. Der blev gået til den med krum hals og stive ben.

Der var dog flere som mente, at banerne måtte var skæve da kuglen ustandselig løb i renden.

Sidste års vinder, Bodil, måtte overrække vandrepokalen til Gert for der næste år.

13. januar 2011

Gensyn med Bronwyn

Bronwyn fra Australien var vores udvekslingsstudent i 1999, og hun taler stadig et meget fint dansk.

Bronwyn og hendes mor Jenny, er her sammen med de tidligere værtsfamilier.

Årstiden for besøget var valgt for at opleve den danske vinter.