Aktiviteter i 2010 - juli kvartal

16. september 2010

”Sejltur” på Kaløvig

Det var Preben, der stod for

aftenen og han kunne fortælle, at

de to både, vi skulle sejle med, desværre var i uorden, så vi fulgte i stedet plan B, der bestod i ”moleræs” og derefter spisning i ”Kahytten”.

19. august 2010

En dejlig aften i
Øer Maritime Ferieby

Øer Maritime Ferieby blev startet i 1985/86 som en efterligning af Port Grimaud i Sydfrankrig, der kaldes for Frankrigs Venedig på grund af de mange kanaler.

1. juli 2010

Paul Harris Fellows

Som sidste handling inden Ejnar afleverede præsidentkæden, udnævnte han Herluf, Hans og Gert til PHF og Peer fik en safir til sin PHF.

Udnævnelsen var en tak for deres store indsats i forbindelse med messen.

1. juli 2010

Skiftedag i
Rosenholm Rotary Klub

Hvert år skifter jobbet som præsident. Her har Herluf Helbo modtaget præsidentkæden efter Ejnar Olesen

1. august 2010

Besøg hos Fornæs Skibsophug

Vi mødtes ved ”skrotpladsen” med firmaets direktør Peter Niemann, som fortalte, at han sammen med en kammerat havde startet som ophugger i 1993

2. september 2010

Besøg hos Rolf Scheen

i hans dejlige sommerhus

Vi mødtes med Rolf ved hans sommerhus, som ligger ud til vandet med udsigt til bl.a. Århus.

30. september 2010

Nationalpark Mols Bjerge

Vi mødtes ved Stabelhøj, hvor tidligere borgmester Vilfred Friborg Hansen afslørede et indgående kendskab til naturen i Mols Bjerge.

Han fortalte og demonstrerede hvordan landskabet var dannet af isens tryk i sidste istid, hvor et par istunger havde formet området med Kalø vig, Begtrup Vig og Ebeltoft vig.