Aktiviteter i 2010 - januar kvartal

28. januar 2010

Vosnæsgård

Kristian Knuth fortalte om sin slægt gennem 800 år og om godsets historie.

18. februar 2010

Sangaften

Lars Nymark sang for efter først at have fortalt små anekdoter om sangene

januar 2010

Hjælp til jordskælvsofrene
på Haiti

Rosenholm Rotary Klub deltager sammen med andre Rotaryklubber på hele jorden

Husly for 5.000 personer i Haiti

Danske Rotaryklubber har indbetalt i alt kr. 2.484.018. Hele beløbet er gået ubeskåret til ShelterBox som betaling for 583 ShelterBoxes.

De første ShelterBoxes nåede frem et par dage efter jordskælvet og nogle at teltene blev slået op ved lufthavnen og anvendt som felthospital.

14. januar 2010

EDB

Eksperimenterende Danske Brændevinsamatører

Jørn Bech nøjedes ikke med at fortælle om fremstillingen af krydderbrændevin, vi fik også mange smagsprøver.

Prisen på en
Shelter Box

Én Shelterbox koster i gennemsnit kr. 5.000, hvilket dækker alt udstyr i boksen, lagerplads, transport samt støtte fra QRT.

Mindre end 2% bliver brugt på administration, da alt arbejde omkring projektet foregår på traditionel Rotary-manér – frivilligt!

Alle er velkomne til at donere et beløb til en shelterbox - også selv om man ikke er rotarianer. Klik her: http://blogovate.typepad.com/shelterbox/make-a-donation.html

Ved at donere blot en Shelterbox
giver vi 10 mennesker ly, håb og
en lille smule menneskelig værdighed.

4. marts 2010

Rønde Fjernvarmeværk

Torben Olesen fortalte om værket, hvorfra 1100 husstande får varmen.