Aktiviteter i 2008 - april kvartal

22. maj 2008

Nyt projekt i Ukraine

Vores nye internationale projekt sammen med Sotra RK (vores venskabsklub i Norge) er hjælp til børn i Ukraine, der er syge af Cerebral parese (Spastisk lammelse).

Sammen med Rotaryklubben i Dnepropetrovsk får vi hjælp fra Rotary Foundation til indkøb af kombinerede terapi- og legeredskaber til de 92 børn på børnehjemmet.

29. maj 2008

Dyst om bedste omgangstid

Klubmesterskab på Auning Kart Park

19. juni 2008

Besøg på Moesgård Museum

Den gamle bygning under restaurering

Fremtidens nye 15.500 m2 museumsbygning skal ligge her, hvor alle udstillinger samles.

15. maj 2008

PDG N.P. Schmidt,
Hobro Rotary Klub

PDG N.P. Schmidt, Hobro RK, fortalte om sine oplevelser som frivillig Rotary-tandlæge.

Han har været udsendt mere end 25 gange i perioder fra 2 til 6 uger i 4 verdensdele og trukket tusindvis af tænder ud.

12. juni 2008

Petanque klubmesterskab i Rodskov

Siden 14. juni 1990 har vi haft tradition med en årlig Petanque mødeaften.