Aktiviteter i 2007 - juli kvartal

7. september 2007

Vejhjælp på Hospice

9 klubmedlemmer var med til færdiggørelsen af den nye 350 meter lange sti, der er tænkt som en fredelig oase for de syge mennesker, de pårørende og dyrelivet.

6. september 2007

Galathea ekspedition uden skib

Jens Mogens Olesen fortalte om, hvordan han og biolog Dennis Hansen udgjorde landtroppen i Sydøstasien hvor de uden offentlig bevågenhed rejste fra ø til ø.

De forsøgte bl.a. om den kødædende komodovaran  havde en hemmelig forkærlighed for frugt.

30. august 2007

1.000 mirakler hver dag!

Karin Malmberg fortalte om øjenoperationer på samlebånd i Indien.

Karin kom til verdens største operationslejr for grå stær og arbejdede sammen med indisk personale.

13. september 2007

Dommedag nu ?

Anders Laugesen fortalte om, hvordan hans rejser havde påvirket ham til, at få øje på mange detaljer, der har stor betydning i livet.

Det vigtigste er, at vi er tilfredse med det liv, vi lever og at fællesskabsforståelsen ikke briste.

7. august 2007

Priscilla fra Brasilien

Vores udvekslingsstudent fra 1998 fylder 26 år på tirsdag. Hun er gift med Gustavo og de har Beatriz, der er 5 år.

25. september 2007

Erhvervsmessen for unge

Flere billeder: Klik her

12. september 2007

Erhvervsmessen

Formålet med erhvervsmessen er dels at skabe kontakt mellem erhvervslivet og den uddannelsessøgende, og dels at give de unge mennesker et indblik i uddannelserne og i de muligheder der er efter elevtiden.

Det økonomiske fundament for messen er annoncer som bringes i en husstandsomdelt messeavis i 24.000 eksemplarer.

Se hele artiklen [klik her]

16. august 2007

Ry Flyveplads

Else og Søren havde inviteret os til deres nye hjem i Ry.

Her besøgte vi ”Verdens smukkest beliggende!” flyveplads, og Jørgen Høy fra Ry RK fortalte om flyvepladsens historie og tidligere betydning for  indenrigsflyvningens første tid.

3. august 2007

Riley Duffield fra Alaska

Riley modtages i Tirstrup Lufthavn - klar til et års ophold som udvekslingsstudent.