Aktiviteter i 2007 - januar kvartal

29. marts 2007

Jagttur til Canada

Per Andersen fortalte veloplagt og levende om sine besøg i Canada, nærmere bestemt i staten Alberta.

Klubbens arkiv

Arkivaren, Ole Kristiansen, fortalte dernæst om klubbens arkiv.

Arkivet er nu organiseret således:

1986-1989: Kassetter. Delt i regnskaber og resten, lettere uoverskueligt

1989-1995: Ringbind. Ugebreve kronologisk, resten efter udvalg/temaer.

1996-2003: Ringbind. Delvist indskannede

2004-2006: Ringbind. Indskannede

2006- : Indskannede med enkelte originaler i ringbind.

11. januar 2007

Besøg hos
Brødrene Dahl - Randers

Vi blev budt velkommen i det hyggelige mødelokale med kaffe og brød af områdechef Jesper Madsen (JM) og lagercontroller Jette Brouer (JB).

Brødrene Dahl A/S er en grossistvirksomhed med hovedområder indefor VVS og byggematerialer med en markedsandel i Danmark på 42% og med et årligt salg på 3,5 mia. kr.

JM er chef for 8 filialer, spredt rundt i Østjylland og er ansvarlig for et salg på 600 mio. kr. årligt og med en markedsandel på 50% i området. Hvilket er flot i et stærkt konkurrencepræget område.

1. marts 2007

Den positive livsindstilling
v/ Aage Christensen

Aage fortalte meget levende om sit liv, og krydrede det med nogle fantasihistorier, en livlig evne han allerede havde som barn.

Glenn fra Australien

Torben bragte også en hilsen til alle fra tidligere udvekslingsstudent Glenn fra Australien, der var hos i 1991.

22. marts 2007

Forventninger til Syddjurs Kommune

Kommunaldirektør Nich Bendtsen fortalte om kommunens tilblivelse og gennemgik vanskelighederne ved sammenlægningen af kommunerne.

Nich redegjorde også for tankerne omkring udviklingen i de større byområder: Ebeltoft, Hornslet, Rønde og Ryomgård-Kolind.

14. marts 2007

Annonce i Lokalavisen:

15. marts 2007

Vinsmagning med Lennart

Vi fik smagt:

● LEVA ( hvid) fra Vinex
● LEVA (rød) fra Vinex
● No Man's Land (silver) fra Damianitza
● No Man's Land (gold) fra Damianitza
● Uniquato Melnik fra Damianiza
● Uniquato Rubin fra Damianiza
● Tokaj Classic late harvest

Lennart Perez fortalte samtidigt livligt om vinene, deres oprindelse og områdernes historie med hovedvægten på Bulgarien.

...mere på: www.the-winery.dk

8. februar 2007

Borgmester
Vilfred Friborg Hansen
på besøg

Han synes, det går godt i den nye kommune, der kun er ca. 1 måned gammel. ”Det er fantastisk, at det kan lade sig gøre”, når man tager i betragtning, hvor stor en omlægning, der har fundet sted. Der er stadig nogle ting, især med EDB, der ikke fungerer og er til daglig irritation hos medarbejderne, men det er mindre ting, set i den store sammenhæng.

18. januar 2007

Nyt medlem

Præsidenten bød Bente og hendes mand, Jan, velkommen i Rotary og specielt i vores klub

25. januar 2007

At gøre godt i verden

Torben Bech havde lavet en fin præsentation af The Rotary Foundation med gode plancher, billeder og en video, der illustrerede at Foundation gør godt i verden.

Tema og logo for 2007/08

Torben Bech orienterede om RI præsident Will Wilkinsons nye tema og logo for 2007/08.

Aktiviteter i 2007 - januar kvartal

29. marts 2007

Jagttur til Canada

Klubbens arkiv

Arkivaren, Ole Kristiansen, fortalte dernæst om klubbens arkiv.

Arkivet er nu organiseret således:

1986-1989: Kassetter. Delt i regnskaber og resten, lettere uoverskueligt

1989-1995: Ringbind. Ugebreve kronologisk, resten efter udvalg/temaer.

1996-2003: Ringbind. Delvist indskannede

2004-2006: Ringbind. Indskannede

2006- : Indskannede med enkelte originaler i ringbind.

11. januar 2007

25. januar 2007

At gøre godt i verden

Tema og logo for 2007/08