Aktiviteter i 2006 - oktober kvartal

Se mere [her...]

7. oktober 2006

Skoleprojekt i Rumænien

Sammen med den norske venskabsklub i Sotra ved Bergen har Rosenholm Rotaryklub med hjælp fra Rotary International givet en gave på ca. kr. 100.000 til en skole i byen Pascani i Rumænien. Under et besøg i efteråret oplevede Ole Kristiansen og Esbern Warncke fra Rosenholm Rotaryklub Pascani ved selvsyn den fattig by i det nordlige Rumænien, hvor der ikke er råd til at vedligeholde skoler og indkøbe undervisningsmaterialer. Skolen med de 1200 elever og ca. 50 lærere har brugt gaven til indkøb af EDB-udstyr og undervisningsmaterialer. (Lokalavisen)

Pengene fra blandt andet Rosenholm Rotaryklub overrækkes til den rumænske skole

2. oktober 2006

Første spadestik til Hospice Djursland

I 2001 gik de 5 Rotaryklubber på Djursland sammen om at få etableret et hospice på Djursland.

Nu er det første spadestik taget til opførelsen af Hospice Djursland, der kommer til at ligge i Rønde med udsigt til Følle Bund. Se mere om Hospice Djursland her: www.hospicedjursland.dk

22. november 2006

Tilbud til unge

Unge mellem 25 og 35 år og bosiddende i Rosenholm Kommune har mulighed for at komme en tur til Arizona, USA, i perioden fra 20. april til 21. maj 2007. Deltagernes udgifter er alene forsikring og lommepenge.
Rosenholm Rotary Klub opfordrer unge til at søge om deltagelse i "Group Study Exchange", der er et uddannelsesprogram under Rotary Foundation med formålet at fremme international forståelse, venskab og fred.
For at komme i betragtning som ansøger skal man være færdiguddannet og have virket i sit fag i mindst to år.
Det er en ufravigelig regel, at ansøgere ikke må være i nær familie med medlemmer af Rotary

12. - 16. september 2006

GSE-hold fra Arizona, USA,
besøgte Rosenholm RK

Se billeder fra opholdet. Klik [her...]

Fem amerikanere fra Arizona besøgte Rosenholm Rotary Klub som et led i Group Story Exchange (GSE), der handler om udveksling af færdiguddannede unge.

Formålet er at give de unge et indblik i dansk kultur og erhverv. Under opholdet, der varer fem uger, bor de hos rotarianere i 7 Rotaryklubber i det nordlige Jylland.

Det er Rotary Foundation (Rotary Internationals fond), der betaler rejsen.

Under opholdet i Rosenholm Rotary bestod aktiviteterne bl.a. i at besøge Rosenholm Rådhus, Hornslet kirke, Rosenholm slot, Mols Bjerge, Fregatten Jylland, samt besøg hos lokale erhvervsvirksomheder.